PEX_5718.jpg

Nakon svakog završenog pregleda, naš lekar će Vam očitati rentgenski snimak, odgovaraće Vam na sva Vaša pitanja i pmoći će Vam u kreiranju individualnog plana terapije, sa nama možete ponovo vratiti osmeh na lice. Sa svakim pacijentom detaljno ćemo razgovaramo o ceni tretmana kao i mogućim opcijama plaćanja pre nego što utvrdimo početak terapije. Budite sigurni u sebe i svoj izgled. 

 

 

Dr spec Jasmina Marković Bugarić

        Doktorka Jasmina Marković Bugarić je stomatolog specijalista ortopedije vilica. Srednju medicinsku školu završila je u klasi najboljih učenika. Ljubav prema stomatologiji ispoljavala je još od malih nogu, što je bio pokazatelj buduće uspešne karijere. Nakon srednje medicinske škole, osnovne studije završila je na stomatološkom fakultetu u Beogradu, veoma uspešno. Svojim trudom i radom iskazala se na svim poljima tokom studiranja.

Nakon diplomiranja upisuje specijalizaciju ortopedije vilica koju završava na Vojno - medicinskoj akademiji u Beogradu i stiče zvanje specijalista ortopedije vilica.  Nakon toga počinje i njena uspešna karijera specijaliste ortopedije vilica. Oblast ortodoncije postaje njena primarna oblast kojom se uspešno bavi već dugi niz godina a kao rezultat toga,  veoma brzo dobija naklonost kako velikog broja zadovoljnih pacijenata, tako i kolega. Živi i radi u Beogradu.